Dispuutshuis

Midden in het centrum van Nijmegen (Plein 1944) staat ons prachtige dispuutshuis. Hier wonen 5 leuke meiden die graag zoveel mogelijk van het dispuutsleven mee willen pakken. Het is dé plek voor gezelligheid en lekkere etentjes maar ook serieuze studieavondjes mogen niet ontbreken!

Iedereen is welkom en de Titus is dan ook vaak druk bezocht. In de zomer genieten we van het zonnetje op ons hele grote dakterras! Hier drinken we lekkere wijntjes, zelfgemaakte mojito’s en genieten we van zomerse salades. Kortom, er is geen betere manier om te zomer door te komen! In de winter stoken we ons huisje zo goed mogelijk warm (soms lastig met enkel glas), drinken we vele liters thee en hebben we filmavondjes bij elkaar in bed. Het is al wel duidelijk, of het nou zomer of winter is, gezellig is het altijd op onze mooie Titus!!!

Corpsrectianen

Line, Gohar, Chinoux, Lieke en Floor

Oud Corpsrectianen

S. van de Kam, J.A.E. Hofman, M.C. Bevers, S.F.H. van de Koevering, A.K. van de Peppel, O.A. Oostvriesland, A.C. Onland, P. Wierda, B.A.M.C. Vissers, C.A. IJlstra, J.A. Wijnen, E.H. Heffener, A. Nauta, A.M.G. Sassen, M.V. Brinkhof, C.F. Deelen, E.J.W. Holtslag, L.E.G.J. van Keijsteren, S.E.R. Vrijhof, D.M.A. Arntz, P. Mirshekar, C. Schoemaker, B.A.C. de Jager, K.H. Burg, G.H.J.M. Dröge, H.L. Faber, E.A.F. Sluiter, I.G. Smith, S.R. de Wild, W.E. van der Molen, E.B. Mezei.